Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Henkel közzétette 2014. évi fenntarthatósági jelentését

A Henkel fenntarthatósági jelentése a vállalat által 2014-ben megtett fontos környezetvédelmi és társadalmi jellegű előrelépéseket részletezi. A jelentés kiemeli a Henkel-munkatársak aktív szerepvállalását, és a vállalat 2030-ig vállalt fenntarthatósági céljaiban való előrelépését. A munkatársak szerepvállalásán alapul a Henkel fenntarthatósági nagykövetek programja, amely Magyarországon eddig közel 1400 kisiskolás gyereket ért el.



"A Henkel fenntarthatósági stratégiája nagyon hatékonynak bizonyult, az öt kitűzött időközi célunk közül négyet a tervezettnél korábban teljesítettünk. A munkatársaink kulcsszerepet játszanak a siker elérésében, és továbbra is szükségünk van az elkötelezettségükre és szaktudásukra ahhoz, hogy tovább fejlődhessünk" - mondta Kathrin Menges, a humánerőforrás és az infrastrukturális szolgáltatások vezetője, a Henkel Fenntarthatósági Tanácsának elnöke.

0 Tovább

Díjat nyert a takarékoskodási programjával a Henkel

"Az év vállalati önkéntes programjának" választották a Henkel Fenntarthatóság Nagykövetei programját az Önkéntes Központ Alapítvány pályázatán. A program keretében a vállalat önkéntes munkatársai - nagykövetei - általános iskolákba látogatnak el, és egy játékos tanóra keretében tanítják meg a diákoknak, hogyan lehet környezettudatosan élni, spórolni a vízzel és az árammal. A nagykövetek eddig 43 alkalommal tartottak interaktív oktatásokat, amelyeken 31 budapesti és vidéki iskolában összesen 1295 gyerek vett részt.

A Henkel Fenntarthatóság Nagykövetei programja lett a befutó az Önkéntes Központ Alapítvány pályázatán. "Az év vállalati önkéntes programjának" választott kezdeményezés célja, hogy környezettudatos szokásokra nevelje az általános iskolás diákokat. 2013-as indulása óta eddig 1295 kisdiákot ért el a program, mintegy 31 budapesti és vidéki iskolában.

0 Tovább

Jótékonykodnak a Persil és a Silan vásárlói

Vidéki kórházakban varázsolhatnak mosolyt a vidám bohócok a beteg gyerekek arcára a Piros Orr Bohócdoktorok és a Henkel közös jótékonysági akciója keretében. Az idén ötödik alkalommal meghirdetett programban minden vásárló, aki november 20. és december 10. között a Spar és Interspar üzleteiben Persil mosószert vagy Silan öblítőt vásárol, támogatja a bohócdoktorok munkáját, és hozzájárul ahhoz, hogy még több városba, még több beteg gyermekhez jusson el a gyógyító nevetés.

Forrás: nlcafe.hu

Ötödik alkalommal segíthetik a vásárlók a Piros Orr Bohócdoktorok munkáját: a november 20. és december 10. között tartó akció keretében mindenki, aki a SPAR és az INTERSPAR üzleteiben Persil mosószert vagy Silan öblítőt vásárol, kilógrammonként és literenként 10 forinttal, míg Persil Duo-Caps vásárlása esetén kilógrammonként 30 forinttal segíti a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkáját.

0 Tovább

goodnews

blogavatar

Jó és hasznos hírek.

Utolsó kommentek