Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvelt nyaralóhelyek tiltólistán

A június 10-ei egyiptomi merénylet is azt mutatja, hogy fokozott elővigyázatosság mellett tanácsos felkeresni az olyan népszerű nyaralóhelyeket is, mint például Törökország vagy Tunézia - hívja fel a figyelmet a Külgazdasági- és Külügyminisztérium Konzuli Szolgálata. Az utazók tudatosságát mutatja, hogy a biztosítási konstrukciók iránti kereslet emelkedik. A K&H Biztosítójánál 2015 első negyedévében 10 százalékkal nőttek az utasbiztosítási díjbevételek. A társaság szerint az ügyfelek egyre nyitottabbak az online kötések felé, és a K&H biztosítójánál a díjbevétel 10 százaléka online kötésből származik.

Öngyilkos merénylő robbantott a népszerű nyaralóhelynek számító Egyiptomban, a Karnak-templom mellett június 10-én, de fokozott elővigyázatosság mellett tanácsos felkeresni számos olyan népszerű nyaralóhelynek számító országokat is, mint például Törökország vagy Tunézia - hívja fel a figyelmet a Külgazdasági- és Külügyminisztérium Konzuli Szolgálata.

0 Tovább

Tudatosabban utazunk

Lendületből fordul rá a síszezonra és a téli nyaralásokra a K&H biztosítója. A társaságnál 2014-ben 30 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma. A K&H biztosítója szerint a növekedésben főszerepe van az utazók tudatosságának, és a jövőben tovább javulhat a helyzet. Ezzel párhuzamosan a kárösszeg is nőtt: az átlagos kárérték 43 százalékkal 132 ezer forintra emelkedett 2014-ben.

A 2014-ben enyhe növekedést elérő biztosítási piacon belül az utasbiztosítások szegmense kifejezetten jól teljesített, és erre még rátehet egy lapáttal a síszezon, ahogy a téli utazások is.

0 Tovább

goodnews

blogavatar

Jó és hasznos hírek.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek