Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Komoly az igény az öngondoskodásra

Bár az önkéntes nyugdíjpénztári és egészségpénztári juttatások beépíthetőek a vállalkozások cafetériarendszerébe, ezek mégis viszonylag korlátozottan érhetőek el a dolgozók számára. Pedig lenne rá igény - derül ki a Stabilitás Pénztárszövetség megbízásából a KutatóCentrum által elkészített kutatásból. A megkérdezett munkavállalók háromnegyede a leghasznosabb juttatások egyikének tartotta az egészségpénztári juttatást, míg 50 százalékuk vélekedett ugyanígy a nyugdíjcélú megtakarításokról.

(Forrás: origo.hu)

Mind az önkéntes nyugdíjpénztárak, mind az egészségpénztárak kiváló eredményt értek el tavaly. Vagyonuk gyarapodása is jelzi, hogy a pénztártagok körében milyen népszerűek: a tagok egyéni befizetései az önkéntes nyugdíjkasszáknál 20, az egészségpénztáraknál 28 százalékkal nőttek tavaly.

0 Tovább

Szorul a hurok a cafeteria nyakán

Példaértékű összefogás keretében a magyar egészségügy kulcsszereplői közösen kérik, hogy a cafeteriarendszerben tervezett változtatások során az egészségpénztárak mentesüljenek az adóemelés alól.

edenred.hu

Több nagynevű egészségügyi szervezet közös levélben kéri a kormányt, hogy ne emeljék az egészségpénztári munkáltatói hozzájárulások adóterhét.

0 Tovább

goodnews

blogavatar

Jó és hasznos hírek.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek